sex hikaye

Tibor Máthé

 

director of photography, director, music

Biography

Az operatőr díjai: Prize for the Best Camera Work'Krakow (1978); Balázs Béla-díj (1990); Golden Frog-Camerimage'94 (1994); Érdemes Művész (2001)

Filmography

director of photography
 
2010 Aglaja
2009 Nájlongitár
2008 Príma primavéra
Másik bolygó
2007 Ópium - Egy elmebeteg nő naplója
2006 Vasárnap
Vadászat angolokra
Euripidész: Iphigeneia Auliszban
2005 Egy szoknya, egy nadrág
2004 Porcelánbaba
A miskolci boniésklájd
2003 Rózsadomb
2001 Csocsó, avagy éljen május 1-je!

A Black Rose vár titka
2000 Meseautó
1999 Kínai védelem
Hippolyt
1998 Üstökös
Simon Mágus
1997 Witman fiúk
Mindenki fél a törpétől
Az út
1996 Érzékek iskolája
1994 A Brooklyni testvér
Bűvös vadász
1993 Woyzeck
Jó éjt, királyfi
Senkiföldje
1992 A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire
1991 Félálom
1989 A hecc
Az én XX. századom
Szédülés
1987 Szamárköhögés
1984 Uramisten
1983 A csoda vége
1979 Mozart és Salier
1976 25 éves a Déryné Színház
director
 
2006 Vasárnap
music
 
1992 A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Péter Gárdos - director  (8)
Barna Kabay - director  (6)
Mari Miklós - editor  (6)
Mária Rigó - editor  (6)
Anna Kornis - editor  (5)
Dezső Garas - actor  (5)
Péter Andorai - actor  (5)
Gábor Nógrádi - screenwriter  (4)
János Szász - director  (4)
Judit Pogány - actor  (4)
Credited with more további közös

Genres

action circus movie drama children educational adventure musical satire theatre play historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu