sex hikaye

Mária Rigó

 

editor, dramaturg

Filmography

editor
 
2007 Vagyok, aki vagyok
2006 Alterego
2004 Ami megmaradt belőle...
2003 Egy hét Pesten és Budán
2002 Kései születés
2001 Szemétdomb
Cigány kép - Roma kép
2000 Glamour
1998 Derengő
Üstökös
Simon Mágus
1996 Vinci, húzd ki magad!
Szeressük egymást gyerekek!
Franciska vasárnapjai
Csövesek, csicskák
Wesselényi utca 13.
Mindennapi rémtörténet
1994 Bűvös vadász
1993 Paramicha vagy Glonci, az emlékező
1991 Magyar rekviem
1990 Találkozások (Wallenberg )
1989 Az én XX. századom
1987 Szamárköhögés
1984 Uramisten
1982 Viadukt
1970 Fekete vonat
dramaturg
 
2007 A 11. Élet
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Tibor Máthé - director of photography  (6)
Edit Kőszegi - director  (5)
Károly Eperjes - actor  (5)
Dénes Ujlaki - actor  (4)
Dezső Garas - actor  (4)
Gyula Kőszegi - director of photography  (4)
Sándor Simó - director  (4)
Francisco Gózon - director of photography  (3)
Ildikó Enyedi - director  (3)
Károly Makk - director  (3)

Genres

drama educational experimental portrait satire travel
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu