sex hikaye

Gábor Szabó

 

director of photography, director, presenter

Filmography

director of photography
 
2008 Pillangók
Homokszék
2007 Meséld el...
2006 Noé bárkája
Boldog új élet
1997 For my Baby
1996 In memoriam Gyöngyössy Imre
Mindennapi rémtörténet
1992 A nagy postarablás
1991 Chroniques Hongroises - Magyar krónikák I-II.
Tékozló apa
1989 A halálraítélt
Meteo
1988 Küldetés Evianba
Vadon
1986 Visszaszámlálás
Örökkön örökké
1985 Yerma
Vigyázat! Mélyföld!
Városbújócska
1983 Jób lázadása
Vérszerződés
1982 Adj király katonát!
Történetek a magyar filmről
Vőlegény
1981 Pusztai emberek
1980 Töredék az életről
Boldogtalan kalap
1979 Élve vagy halva
1976 Két elhatározás
1974 Pszt!
Sosem volt cigányország...
director
 
1974 Pszt!
Siratófalak
presenter
 
2005 Ízlések és fotonok II.

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Barna Kabay - director  (6)
Imre Gyöngyössy - director  (5)
Mari Miklós - editor  (5)
Géza Bereményi - screenwriter  (3)
Hédi Temessy - actor  (3)
Sándor Oszter - actor  (3)
András Kern - actor  (2)
Anna Nagy - actor  (2)
Balázs Galkó - actor  (2)
Barbara Hegyi - actor  (2)

Genres

drama film etude educational adventure dance historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu