sex hikaye

Anna Nagy

 

actor

Filmography

actor
 
2013 Harmadnapon
2006 "ezt mind neked adom..."
2003 A baba
2002 Egy ház emlékei - Hetedíziglen
2001 Huszárik Kata portré
1996 Franciska vasárnapjai
Az asszony
1991 Hölgyek és urak
Félálom
1988 Küldetés Evianba
1987 A komáromi fiú
1986 Lutra
1985 II. József
1980 Névnap
Boldogtalan kalap
1979 A világ közepe
Használt koporsó
Az ezernevű lány
1976 Árvácska
1975 Autó
1974 Holnap lesz fácán
Bekötött szemmel
1973 A szerelem határai
1971 Szindbád
1968 Halász doktor
1964 Négy lány egy udvarban
1963 Pacsirta
Családi tűzhely - Janika
Az ördög talizmánjai
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama children portrait historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu