sex hikaye

Sándor Sára

 

director of photography, director, screenwriter, actor, writer, contributor

Filmography

director of photography
 
2000 Sára Sándor - Tájak, borok, városok
1997 Bangkok, a kelet Velencéje
Indiai képsorok
1996 In memoriam Gyöngyössy Imre
Szervátiusz Múzeum Kolozsvárott
1991 Könyörtelen idők
1985 Orpheus és Euridiké
1984 Királygyilkosság
1981 A mérkőzés
1980 Erdei Ferenc
Égi kökényfák alatt
Circus Maximus
1978 80 huszár
1977 Szeretném, ha szeretnének
1976 Budapesti mesék
Árvácska
1974 Holnap lesz fácán
Hószakadás
1973 Tűzoltó utca 25.
Nincs idő
1972 Tűz vagyok
Csudavilág
1971 Szindbád
1970 Ítélet
1969 Pro Patria
1968 Férfiarckép
Feldobott kő
1967 Ünnepnapok
Tízezer nap
Vízkereszt
Öngyilkosság
1966 Apa - Egy hit naplója
1965 Gyerekbetegségek
Éva A-5116.
1963 Egyedül
Groteszk
Tisza-őszi vázlatok
Sodrásban
1962 Asszony a telepen
Oda-vissza
1961 Ki bírja tovább?
Mozgóképek cigányokról
Hajnal után sötétség
1960 Virágát a napnak
Szorongó varázs
1959 Festenek a gyerekek
Busójárás
1957 Pályamunkások
Amrita Sher-Gil
director
 
2006 Memento
2004 Nehézsorsúak
2000 Sára Sándor - Tájak, borok, városok
1997 Bangkok, a kelet Velencéje
Indiai képsorok
1996 A vád
1993 Vigyázók
Aki magyar, velünk tart
1992 Magyar nők a gulágon
1991 Lefegyverzett ellenséges erők
Könyörtelen idők
1990 Te még élsz?
1989 Csonka Berg
1987 Sír az út előttem I. - Hazátlanok
Sír az út előttem II. - Hadak útján
Sír az út előttem
Jeles napok
Sír az út előttem III. - Keresztúton
Sír az út előttem IV. - Hazatértek
Tüske a köröm alatt
1985 Bábolna
Dózsa
1982 Krónika
Elátkozva a hatodik napot
Pergőtűz
Fúga
1981 Néptanítók
1980 Égi kökényfák alatt
1978 80 huszár
1977 Portré Csoóri Sándorról
1974 Holnap lesz fácán
1969 Pro Patria
1968 Feldobott kő
1967 Vízkereszt
1963 Egyedül
1962 Cigányok
1960 Virágát a napnak
Donkanyar...(Áttörés)
Amrita Sher-Gil
Placid atya
Tájak, borok, városok
screenwriter
 
1996 A vád
1993 Vigyázók
1985 Bábolna
1981 Néptanítók
1978 80 huszár
1974 Holnap lesz fácán
1968 Feldobott kő
1962 Cigányok
actor
 
2008 Egy képíró a Varázsvölgyből - Gaál István életútja
2000 "Szerelemtelevízió"
1982 Történetek a magyar filmről
writer
 
1991 Könyörtelen idők
Amrita Sher-Gil
contributor
 
2002 Eiben István fényudvara -- Az utolsó tekercs

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Sándor Kurucz - director of photography  (13)
Sándor Csoóri - screenwriter  (11)
István Gaál - director  (9)
Ferenc Kósa - director  (8)
Balázs Sára - director of photography  (5)
István Szabó - director  (5)
Ádám Szirtes - actor  (4)
András Kozák - actor  (4)
József Madaras - actor  (4)
Mihály Morell - editor  (4)

Genres

drama film etude educational experimental portrait historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu