sex hikaye

Ferenc Bencze

 

actor

Filmography

actor
 
1990 Potyautasok
1988 A tanítónő
1987 Az öreg tekintetes
Utazás az öreg autóval
1986 Szakonyi Károly: Kardok, kalodák
1984 Elcserélt szerelem
1983 Közös kutya
Fürkész történetei
1982 Macbeth
1981 Horváték
Haladék
1980 IV. Henrik király
Gulliver az óriások országában
1979 A trombitás
Ingyenélők
Mese habbal
Koportos
A nagyenyedi két fűzfa
1978 Bolondok bálja
Egyszeregy
Zokogó majom
Rejtekhely
Kihajolni veszélyes
1977 Két pisztolylövés
K.O.
Baleset
1976 Az ötödik pecsét
1975 Az utolsó tánctanár
1974 Hajdúk
1973 Bajuszverseny
Egy kis hely a nap alatt
Plusz-mínusz egy nap
1972 Aranyliba
Dániel
Optimisták
Gaudiopolis - In memoriam Sztehlo Gábor

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ildikó Pécsi - actor  (7)
Róbert Koltai - actor  (6)
László Dózsa - actor  (5)
Géza Tordy - actor  (4)
György Bánffy - actor  (4)
Jácint Juhász - actor  (4)
József Békés - dramaturg  (4)
József Madaras - actor  (4)
Katalin Takács - actor  (4)

Genres

drama educational comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu