sex hikaye

Antal Farkas

 

actor, director of photography, dubbing voice, screenwriter

Filmography

actor
 
1993 Krisztofóró
1990 Mese az ágrólszakadt igricről
1986 Mami blú
1984 Három kövér
1983 Közös kutya
1980 A Dongó Őrs kalandjai
1979 A világ közepe
Képviselő úr
1978 Második otthonunk: A munkahely
1975 Bach Arnstadtban
1973 János vitéz
1962 Amíg holnap lesz
1960 Az arcnélküli város
1959 Dúvad
1958 A harangok Rómába mentek
1956 Körhinta
William Shakespeare: Sok hűhó semmiért
Életmentő idézés
director of photography
 
Kós Károly nyomában
dubbing voice
 
1979 Lúdas Matyi
screenwriter
 
1919 Jön az öcsém

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama children silent romantic satire theatre play
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu