sex hikaye

Endre Harkányi

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
2005 Sorstalanság
1998 Üstökös
1995 Éretlenek
1993 Krisztofóró
1991 Hölgyek és urak
1990 Mese az ágrólszakadt igricről
1989 Amerikából jöttem...
1988 Soha, sehol, senkinek
1985 Hosszú utazás
1984 Torta az égen
Hanyatt-homlok
Offenbach: Hoffmann meséi
1983 Fürkész történetei
1982 Vízipók csodapók: A kandicsrák címei
Vízipók csodapók: A sáska nem szöcske
Történetek a magyar filmről
Vízipók-csodapók
Bukósisakban
Vízipók csodapók: A tojáscsősz
1981 Minden egér szereti a sajtot
Tündér Lala
1980 A hosszú előszoba
1975 Legenda a nyúlpaprikásról
1974 Utazás a Holdba
Aranyborjú
Üzenet a jövőből - A Mézga család különös kalandjai
1973 Karagöz
Kakuk Marci
1972 Mézga család
Vakáción a Mézga család
1971 Nyulak a ruhatárban
1970 Danaida
1969 Az oroszlán ugrani készül
1947 Valahol Európában
7-es csatorna
Vízipók csodapók: Az új háló
Vízipók csodapók: Te mit sportolsz?
Vízipók csodapók: Csaláncsípés
Vízipók csodapók: Volt háló, nincs háló
Vízipók csodapók: Csigaház ajtóval
William Shakespeare: Sok hűhó semmiért
Vízipók csodapók: A veszélyes homoktölcsér
Vízipók csodapók: Életmentés
Vízipók csodapók: Víz alatt, föld alatt
Vízipók csodapók: Katicáék csemegéje
contributor
 
Operett.hu

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Pathó - actor  (13)
József Haui - director  (13)
Szabolcs Szabó - director  (13)
Csaba Szombati - director  (12)
József Békés - dramaturg  (4)
Péter Balázs - actor  (4)
Antal Farkas - actor  (3)
Árpád Gyenge - actor  (3)
Attila Némethy - actor  (3)

Genres

family drama educational satire theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu