sex hikaye

Béla Barsi

 

actor

Filmography

actor
 
1965 Húsz óra
A helység kalapácsa
Szegénylegények
1964 Így jöttem
A kőszívű ember fiai
1963 Oldás és kötés
1962 Húsz évre egymástól
Asszony a telepen
1961 Puskák és galambok
Áprilisi riadó
1960 Az arcnélküli város
1959 Dúvad
Álmatlan évek
A 39-es dandár
1958 Bogáncs
Csempészek
Nyitva a kiskapu
1957 Bakaruhában
1956 Körhinta
1954 Életjel
Simon Menyhért születése
1953 A harag napja
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ádám Szirtes - actor  (7)
Ferenc Bessenyei - actor  (7)
Gábor Agárdy - actor  (5)
János Görbe - actor  (5)
Antal Páger - actor  (4)
Barnabás Hegyi - director of photography  (4)
Gyula Benkő - actor  (4)
Gyula Bodrogi - actor  (4)

Genres

drama children adventure romantic historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu