sex hikaye

János Görbe

 

actor

Filmography

actor
 
1969 A beszélő köntös
1968 Bánk bán
Isten és ember előtt
1967 Tízezer nap
Mocorgó
Ünnepnapok
1966 Harlekin és szerelmese
Barbárok
Szentjános fejevétele
1965 Szegénylegények
Húsz óra
1964 Így jöttem
1961 Megöltek egy lányt
1960 Az arcnélküli város
1959 Veréb utcai csata
Tegnap
1958 Ház a sziklák alatt
1955 A tenyészsertések kiválasztása
Egy pikoló világos
1954 Életjel
1953 Föltámadott a tenger
1951 Becsület és dicsőség
Civil a pályán
1949 Lúdas Matyi
1948 Talpalatnyi föld
1947 Ének a búzamezőkről
1943 Menekülő ember
1942 Emberek a havason
1940 Sárga rózsa
Elkésett levél
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Antal Páger - actor  (5)
Barnabás Hegyi - director of photography  (5)
Béla Barsi - actor  (5)
Károly Kovács - actor  (5)
Lajos Őze - actor  (5)
Teri Horváth - actor  (5)
Ádám Szirtes - actor  (4)
György Illés - director of photography  (4)
József Bihari - actor  (4)

Genres

drama educational comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu