sex hikaye

János Görbe

 

actor

Filmography

actor
 
1969 A beszélő köntös
1968 Isten és ember előtt
Bánk bán
1967 Ünnepnapok
Tízezer nap
Mocorgó
1966 Szentjános fejevétele
Harlekin és szerelmese
Barbárok
1965 Szegénylegények
Húsz óra
1964 Így jöttem
1961 Megöltek egy lányt
1960 Az arcnélküli város
1959 Veréb utcai csata
Tegnap
1958 Ház a sziklák alatt
1955 A tenyészsertések kiválasztása
Egy pikoló világos
1954 Életjel
1953 Föltámadott a tenger
1951 Civil a pályán
Becsület és dicsőség
1949 Lúdas Matyi
1948 Talpalatnyi föld
1947 Ének a búzamezőkről
1943 Menekülő ember
1942 Emberek a havason
1940 Elkésett levél
Sárga rózsa
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Antal Páger - actor  (5)
Barnabás Hegyi - director of photography  (5)
Béla Barsi - actor  (5)
Károly Kovács - actor  (5)
Lajos Őze - actor  (5)
Teri Horváth - actor  (5)
Ádám Szirtes - actor  (4)
György Illés - director of photography  (4)
József Bihari - actor  (4)

Genres

drama educational comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu