sex hikaye

Mari Szemes

 

actor, narrator

Filmography

actor
 
1988 Tűrhető Lajos
1987 Napló szerelmeimnek
Valahol Magyarországon
1985 Átok és szerelem
1984 Három kövér
1982 Napló gyermekeimnek
Fehérlófia
1979 Ingyenélők
1978 A Zebegényiek
1977 Magyar Médeia
Császárlátogatás
1976 A kard
Köznapi legenda
1974 Intőkönyvem története
Gyilkosok
1973 Szabad lélegzet
Csínom Palkó
Gúnyos mosoly
Kakuk Marci
1972 Szerelmespár
Kísérleti dramaturgia
1971 A legszebb férfikor
1968 Malva
Holdudvar
1967 Falak
A nagybácsi álma
1966 Büdösvíz
1964 Egy ember, aki nincs
Kár a benzinért
1962 Amíg holnap lesz
1961 Házasságból elégséges
Csutak és a szürke ló
1960 Zápor
1959 Égrenyíló ablak
1958 A harangok Rómába mentek
Nyitva a kiskapu
1957 Éjfélkor
1951 Becsület és dicsőség
Dániel
A kard avagy Én vagyok a falu rossza egyedül
Mesél a pesti Broadway
Kisember születik
narrator
 
Gyermektorna

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

János Dömölky - director  (6)
Péter Haumann - actor  (6)
Ádám Szirtes - actor  (5)
Barnabás Hegyi - director of photography  (5)
Ferenc Kállai - actor  (5)
Hilda Gobbi - actor  (5)
Imre Sinkovits - actor  (5)
László Márkus - actor  (5)
Andrea Drahota - actor  (4)
Ervin Kibédi - actor  (4)

Genres

family drama children romantic sport satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu