sex hikaye

Andrea Drahota

 

actor

Filmography

actor
 
2002 Nemzedékek egymás közt
1998 Hubay Miklós: Ők tudják, mi a szerelem
1993 Blue Box
1991 És mégis
1990 Nem érsz a halálodig
1987 A szeleburdi család
1982 Fehér rozsda
1980 Csontváry
Gulliver az óriások országában
1979 Égigérő fű
1978 Beszélgetések Szókratésszal
1977 Baleset
Ady novellák
1976 Köznapi legenda
1974 Az ezeregyéjszaka meséi
Kalevala
1973 Gúnyos mosoly
Karagöz
A szerelem határai
1972 A magyar ugaron
Francia tanya
1971 Még kér a nép
1970 Csak egy telefon
Hatholdas rózsakert
Arc
1969 Kalevala
Próféta voltál szívem
1968 Fényes szelek
1967 Csend és kiáltás
A kártyavár
Falak
A nagybácsi álma
1965 Csiribiri
Iszony
1963 Sodrásban
Ollantay, az Andok vezére
Szávitri, az asszonyi hűség dicsérete

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

András Kozák - actor  (11)
Károly Kazimir - director  (5)
László Inke - actor  (5)
Ádám Szirtes - actor  (4)
Antal Páger - actor  (4)
Jácint Juhász - actor  (4)
József Madaras - actor  (4)

Genres

drama children crime theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu