sex hikaye

Flórián Kaló

 

actor

Biography

1954 - Színház és Filmművészeti Főiskola 1954 - Szegedi Nemzeti Színház 1961 - József Attila Színház Fontosabb szerepek: Dumas: A három testőr - XIII. Lajos, Bulgakov: Fehér karácsony -Talberg Vlagyimir, Berkesi: Thomson kapitány - dr. Telsinszky Péter, Goldoni: Két úr szolgája - Pantalone de Bisognosi, Miller: Pillantás a hídról - Alfieri, Brecht: Mahonny - Willy, Gavault-Charvay: Valami mindig közbejön - Landesqenet, Molnár: Harmónia - dr Péter orvos, Knott: Várj, míg sötét lesz - Roat, Leonard: Motel a hegyen - Dermond Gibbon, Szigligeti: Liliomfi - Szilvai professor, Shakespeare: Vízkereszt vagy amit akartok - Malvolio; Troilus és Cressida - Ulysses, Sütő: Egy lócsiszár virágvasárnapja - Günther báró, Brecht-Wiei: Koldusopera - Tigris Brown, Broke-Bannerman: Weekend a tengerparton - Henry, Hamilton: Gázláng - Rough, Giraudoux: Párizs bolondja - Elnök, Ben Jonson: Volpone - Mosca, Németh: A nagy család - Bodor Ernő, Popplewell-Thomas: A hölgy fecseg és nyomoz - Grandin, Ayckbourn: Lépcsőn járó szellemek - Márk, Lajtai-Békeffi: Régi nyár Báró - Jankovits János, Gandillot-Fényes-Szenes: A kikapós patikárius - Fourageot, Heltai: A tündérlaki lányok - Báró, Naftalin dr Csapláros - Károly, Katajev-Aldobolyi-Nagy: Bolond vasárnap - Tudovkin, Agatha Christie: Eszményi gyilkos - Thomas felügyelő, Horváth Csao Bambino - Nagyapa, Lengyel Menyhért: A waterlooi csata - Romberger Díjak: 1974 - Jászai Mari-díj 1984 - érdemes művész 1994 - Magyar Köztársasági Érdemrend Kiskeresztje

Filmography

actor
 
1983 Buborékok
1978 Mesék az Ezeregyéjszakáról
1976 Nyár a szigeten - Le a cipővel!
1975 Svédcsavar
Le a cipővel!
1974 Megtörtént bűnügyek
Ficzek úr
Nincs többé férfi
Kérem a következőt!
1973 Palacsintás király
1970 A 0416-os szökevény
1964 Az én kortársaim I.
1962 Mici néni két élete
1960 Két emelet boldogság
A Noszty fiú esete Tóth Marival
Gulliver a törpék országában
Nem vagyunk angyalok
Családi tűzhely - Janika
Az áldozat nem tesz vallomást
A próbaper

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama children adventure comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu