sex hikaye

Zsuzsa Csala

 

actor, contributor

Biography

1954-55-ben az Állami Déryné Színház tagja volt. Ezután egy évig az egri Gárdonyi Géza Színházban játszott. 1960-tól több mint negyven éven át a Vidám Színpad törzstagja volt. Ezt követően a Budaörsi Játékszínhez szerződött. Kiváló komika, remek temperamentummal, derűs kedéllyel. Egyéni ízekkel oldja meg feladatait, legyen az kabaréfigura, vagy prózai vígjáték karakterszerepe. Többször szerepelt filmekben és gyakran fellép a televízióban is. Díjai, elismerései: Jászai Mari-díj - 1974 Érdemes művész - 1986 Marton Frigyes-díj

Filmography

actor
 
1985 Skatulyácska királykisasszony
1978 Második otthonunk: A munkahely
1976 Nyár a szigeten - Le a cipővel!
1975 Le a cipővel!
1974 Kérem a következőt!
1973 Palacsintás király
1966 És akkor a pasas...
Nem szoktam hazudni
1963 Színészek a porondon
Dácia
Teázzon a Kor Kontrollal
Bubus
Játék az utcán
contributor
 
1977 Második otthonunk: Az áruház

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

circus movie family children educational adventure comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu