sex hikaye

Gyula Szabó

 

actor, contributor, narrator, narrator

Filmography

actor
 
1988 Az Angol Királynő
1987 Miss Arizona
1986 Kisfaludy Károly: Kérők
1982 Fehérlófia
1981 Vuk
1979 Rózsa Sándor
1978 A két Bolyai
1977 Defekt
Robog az úthenger
1976 Haszontalanok
1974 Az ezeregyéjszaka meséi
Kérem a következőt!
1973 Karagöz
1972 György barát
1970 Szemtől szembe
Tizennégy vértanú
1969 Fáklyaláng
1968 Malva
1967 Világraszóló lakodalom
A gépírók
1966 Princ a katona
1965 A tizedes meg a többiek
A Tenkes kapitánya
1964 A Tenkes kapitánya
Négy lány egy udvarban
1960 Két emelet boldogság
1959 Tegnap
Veréb utcai csata
Kölyök
1958 Vasvirág
Nyitva a kiskapu
1955 A föld
1953 Ifjú szívvel
Miniszter
Éjféli színjáték
"A vers az, amit mondani kell."
Devictus vincit
contributor
 
1987 Türelem köll a szögénységhőn...
1972 Casanova kontra Kékszakáll
narrator
 
Magyar népmesék
narrator
 
1984 Daliás idők

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ádám Szirtes - actor  (5)
Ferenc Bessenyei - actor  (5)
István Avar - actor  (5)
Mari Törőcsik - actor  (5)
Tibor Bitskey - actor  (5)
Ferenc Zenthe - actor  (4)
Imre Sinkovits - actor  (4)
Miklós Hajdufy - director  (4)
Antal Páger - actor  (3)

Genres

animation drama children educational adventure crime comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu