sex hikaye

Szilveszter Siklósi

 

director, screenwriter, writer

Filmography

director
 
2011 Egy bátor svájci
2008 “…öreganyám, nagyvilág, jól megjegyezd a nevemet!” – Emléktöredékek Szabó Magdáról
Hany Istók legendája
2005 Tanácselnök a forradalomban
Ritter napja
Ahogyan Széllék élnek
2004 A homokon nőtt filmműhely
Öt nem könnyű darab
2003 Bevezető
Nincs mese, készül a Nincs mese
Ötvenhat mártír
2001 Menedéket adó váram
2000 ...Megszegem Janikának...
1999 A "Rudi" élete
1998 Kegyeleti ügyek
Mi lett a Szörénnyel?
1994 Az igazi Mao
1988 Tanmesék a szexről
Dimenziók
Jesszefa
Ambivalens
11 év, 185 film
Az évszázad bűnözője
Folytatni
Városrajzolatok - Budapest
Budapest városrajzolatai
Annyiból ennyi...
"József és testvérei" - és a többiek...
screenwriter
 
2008 Hany Istók legendája
2003 Ötvenhat mártír
2000 ...Megszegem Janikának...
1988 Tanmesék a szexről
writer
 
2004 Öt nem könnyű darab

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Tibor Bucsek - director of photography  (6)
András Tóth-Szöllős - director of photography  (4)
Nyika Jancsó - director of photography  (3)
András Szekér - screenwriter  (2)
Ádám Rajhona - actor  (1)
Ágnes Bánfalvy - actor  (1)
András Kálmán - director of photography  (1)
András Sándor - actor  (1)
András Tóthszőllős - director of photography  (1)
Balázs Báder - editor  (1)

Genres

mockumentary drama educational portrait historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu