sex hikaye

Júlia Szederkényi

 

director, screenwriter, writer, news-editor, riporter, director of photography

Filmography

director
 
2010 Barlang
2007 Tigristej
2006 Ezerarcú Balaton
2003 A látvány malmai - Diszel - Szentendre
A Gresham-palota
2002 Pán Péter és Ynew világa
Ganz gut - Millenáris Park
Kertész Imre
2001 Ragályi Elemér
2000 Szabó Lőrinc
1998 Bóbita
1993 Paramicha vagy Glonci, az emlékező
Kép/gyár gyár/kép
Bóbita
Tillai Aurél
Malmok - új funkcióban
Radnóti Miklós
Első vizsgafilm
Glasswerk
Melis László: Henoch apokalipszise - kantáta
Millenáris park
screenwriter
 
2007 Tigristej
2006 Ezerarcú Balaton
writer
 
1998 Bóbita
1993 Paramicha vagy Glonci, az emlékező
news-editor
 
2003 A Gresham-palota
riporter
 
2003 A Gresham-palota
director of photography
 
2007 Tigristej

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Adrienne Horváth - director of photography  (11)
Ádám Prim - editor  (9)
Ágnes Csere - actor  (2)
István Imreh - director of photography  (2)
Andrea Spolarics - actor  (1)
Anita Tóth - actor  (1)
Ferenc Elek - actor  (1)
Francisco Gózon - director of photography  (1)
Géza Farkas - actor  (1)

Genres

educational concert portrait sociography
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu