sex hikaye

András Szirtes

 

director, director of photography, screenwriter, actor, producer, production manager, set designer, costume designer, editor, narrator, writer

Filmography

director
 
2008 Juliette
2004 Dear Daughter
2001 Budapest egy nagyváros szimfoniája
Budapestről jut eszembe
2000 Napló XIII-XVI.
Triptichon - Napló, IX., X., XV.
Napló IX-XII.
1999 A lélek súlya
1996 A kisbaba reggelije
A kisbaba, a kutya és én
1989 Forradalom után
1986 Lenz
UFO Azonosítatlan repülő objektum átváltozása szubjektummá
1983 A Pronuma bolyok története
Napló I-V.
Napló VI-VIII.
1980 Hajnal
Tükör tükrözés
1976 Madarak
Sade márki élete
Napló VI.
Szirtes András kisfilmjei I.
Lujzika (Napló No.16.)
Szirtes András kisfilmjei II.
Napló IV.
Üzenetek a holdról
Bevezetés a filmkészítés rejtelmeibe I-IV.
Rap levelek
Napló V.
Napló-részletek
Bevezetés a filmkészítés rejtelmeibe V-VII.
director of photography
 
2007 Vagyok, aki vagyok
2004 Dear Daughter
2001 Budapestről jut eszembe
2000 Triptichon - Napló, IX., X., XV.
1999 A lélek súlya
1996 A kisbaba reggelije
1989 Forradalom után
1986 Lenz
1980 Hajnal
Tükör tükrözés
screenwriter
 
2008 Juliette
2004 Dear Daughter
2001 Budapestről jut eszembe
2000 Triptichon - Napló, IX., X., XV.
1996 A kisbaba reggelije
A kisbaba, a kutya és én
1989 Forradalom után
1986 Lenz
1983 A Pronuma bolyok története
actor
 
2008 Juliette
2004 Dear Daughter
2000 Triptichon - Napló, IX., X., XV.
1999 A lélek súlya
1996 A kisbaba reggelije
A kisbaba, a kutya és én
1986 Lenz
1983 A Pronuma bolyok története
producer
 
2008 Juliette
2000 Triptichon - Napló, IX., X., XV.
1996 A kisbaba, a kutya és én
A kisbaba reggelije
production manager
 
2000 Triptichon - Napló, IX., X., XV.
1996 A kisbaba, a kutya és én
set designer
 
2000 Triptichon - Napló, IX., X., XV.
costume designer
 
2000 Triptichon - Napló, IX., X., XV.
editor
 
2001 Budapestről jut eszembe
narrator
 
2004 Dear Daughter
writer
 
2000 Triptichon - Napló, IX., X., XV.

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama experimental portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu