sex hikaye

András Szirtes

 

director, director of photography, screenwriter, actor, producer, production manager, editor, narrator, writer, set designer, costume designer

Filmography

director
 
2008 Juliette
2004 Dear Daughter
2001 Budapest egy nagyváros szimfoniája
Budapestről jut eszembe
2000 Triptichon - Napló, IX., X., XV.
Napló IX-XII.
Napló XIII-XVI.
1999 A lélek súlya
1996 A kisbaba reggelije
A kisbaba, a kutya és én
1989 Forradalom után
1986 UFO Azonosítatlan repülő objektum átváltozása szubjektummá
Lenz
1983 Napló I-V.
Napló VI-VIII.
A Pronuma bolyok története
1980 Tükör tükrözés
Hajnal
1976 Madarak
Szirtes András kisfilmjei II.
Lujzika (Napló No.16.)
Napló IV.
Üzenetek a holdról
Bevezetés a filmkészítés rejtelmeibe I-IV.
Rap levelek
Napló V.
Napló-részletek
Bevezetés a filmkészítés rejtelmeibe V-VII.
Sade márki élete
Napló VI.
Szirtes András kisfilmjei I.
director of photography
 
2007 Vagyok, aki vagyok
2004 Dear Daughter
2001 Budapestről jut eszembe
2000 Triptichon - Napló, IX., X., XV.
1999 A lélek súlya
1996 A kisbaba reggelije
1989 Forradalom után
1986 Lenz
1980 Tükör tükrözés
Hajnal
screenwriter
 
2008 Juliette
2004 Dear Daughter
2001 Budapestről jut eszembe
2000 Triptichon - Napló, IX., X., XV.
1996 A kisbaba, a kutya és én
A kisbaba reggelije
1989 Forradalom után
1986 Lenz
1983 A Pronuma bolyok története
actor
 
2008 Juliette
2004 Dear Daughter
2000 Triptichon - Napló, IX., X., XV.
1999 A lélek súlya
1996 A kisbaba reggelije
A kisbaba, a kutya és én
1986 Lenz
1983 A Pronuma bolyok története
producer
 
2008 Juliette
2000 Triptichon - Napló, IX., X., XV.
1996 A kisbaba, a kutya és én
A kisbaba reggelije
production manager
 
2000 Triptichon - Napló, IX., X., XV.
1996 A kisbaba, a kutya és én
editor
 
2001 Budapestről jut eszembe
narrator
 
2004 Dear Daughter
writer
 
2000 Triptichon - Napló, IX., X., XV.
set designer
 
2000 Triptichon - Napló, IX., X., XV.
costume designer
 
2000 Triptichon - Napló, IX., X., XV.

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama experimental portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu