sex hikaye

Zsolt Pozsgai

 

screenwriter, director, writer, original idea

Filmography

screenwriter
 
2011 Janus
2009 Vadlány - Boszorkánykör
2007 Szabadságharc Szebenben
Konyec - Az utolsó csekk a pohárban
Csendkút
2005 Üvegfal
A gyertyák csonkig égnek
1982 Viaszmadár
director
 
2011 Janus
2010 Mindszenty – Szeretlek, Faust
A Föld szeretője
2007 Szabadságharc Szebenben
Csendkút
Bakkfy és a csúnya királykisasszony
writer
 
2010 Mindszenty – Szeretlek, Faust
A Föld szeretője
2000 Meseautó
Bakkfy és a csúnya királykisasszony
original idea
 
2007 Tűzvonalban

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

adaptation family drama bio historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu