sex hikaye

Áron Őze

 

actor, director

Filmography

actor
 
2010 A Föld szeretője
2007 Csendkút
2006 A két Bolyai - Variációk egy drámára
2001 Jágók
1992 Egy diáktüzér naplója
1991 Könyörtelen idők
1989 Szédülés
István király
Őrzők
director
 
2006 A cella - magister Villon nem adja meg magát

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama bio theatre play music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu