sex hikaye

Attila Kékesi

 

editor, director of photography, director, producer, consultant

Filmography

editor
 
2010 Motalko - Egy benzinkút krónikája
2006 A forradalom arca - Egy pesti lány nyomában
2003 Az út vége
Budapest retro II.
1997 Bírós emberek
Valahonnan valahová
Székek
1996 A kollégium végnapjai
Plakát
director of photography
 
2006 A mi kis Európánk
A forradalom arca - Egy pesti lány nyomában
2002 Vargabetű
2001 A cipész szerencséje
1999 Esterházy vacsora
1997 Úticél: Ásotthalom
1996 Tandori
Trapéz
Jézus Krisztus Sükösdön
director
 
2012 A börtön ablakában
2010 Motalko - Egy benzinkút krónikája
2006 A forradalom arca - Egy pesti lány nyomában
2002 Vargabetű
2001 A cipész szerencséje
1999 Esterházy vacsora
1998 A kor szelleme
Budapest retro I.
1996 Hajni
producer
 
1999 Esterházy vacsora
consultant
 
2012 Én is téged, nagyon
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

bio experimental portrait satire historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu