sex hikaye

Attila Kékesi

 

director, editor, director of photography, producer, consultant

Filmography

director
 
2012 A börtön ablakában
2010 Motalko - Egy benzinkút krónikája
2006 A forradalom arca - Egy pesti lány nyomában
2002 Vargabetű
2001 A cipész szerencséje
1999 Esterházy vacsora
1998 A kor szelleme
Budapest retro I.
1996 Hajni
editor
 
2010 Motalko - Egy benzinkút krónikája
2006 A forradalom arca - Egy pesti lány nyomában
2003 Az út vége
Budapest retro II.
1997 Székek
Bírós emberek
Valahonnan valahová
1996 Plakát
A kollégium végnapjai
director of photography
 
2006 A forradalom arca - Egy pesti lány nyomában
A mi kis Európánk
2002 Vargabetű
2001 A cipész szerencséje
1999 Esterházy vacsora
1997 Úticél: Ásotthalom
1996 Tandori
Trapéz
Jézus Krisztus Sükösdön
producer
 
1999 Esterházy vacsora
consultant
 
2012 Én is téged, nagyon
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

bio experimental portrait satire historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu