sex hikaye

Hédi Sztanó

 

director, creator, screenwriter, news-editor

Filmography

director
 
2009 Világsztárok fesztiválja
2007 "Maradok, másként nem tehetek"
Domján József képzőművész 1907-1992
Táncoló dervisek
Mundi Romani
2006 Egy élet e tánc...
Panek Kati színésznő
2005 "Csillagszeműek"
2002 Hanna grófnő
1999 Tinka
1998 Keleti táncvihar
1997 Mundruc
1996 Fekete-piros tánc
Foganás
Tálentum
Felföldi levelek
Sebestyén Márta
Verbunkok a Kárpát-medencében
Sebő Ferenc
Kaláka Folkfesztivál
Hot Jazz Band
creator
 
1999 Indiai táncok
screenwriter
 
1996 Fekete-piros tánc
news-editor
 
2007 Gyimesi csángó lakodalmas a Petőfi Csarnokban

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Tibor Mencseli - director of photography  (5)
Tibor Nemes - director of photography  (5)
Zoltán Dénes - director of photography  (5)
Árpád Könczei - director  (3)
Balázs Sára - director of photography  (2)
Csaba Farkas - director of photography  (2)
Miklós Mánfai - director of photography  (2)
Ákos Bagi - director of photography  (1)
András Kőrösi - director of photography  (1)
András Sipos - director  (1)

Genres

educational concert portrait dance
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu