sex hikaye

Ferenc Cakó

 

director, animation, screenwriter, writer, adaptation, actor

Filmography

director
 
2010 Sirató
2000 A négy évszak
Vízió
Vers
1999 Labirintus
1997 Fészek
1996 Homokóráink
A homok dala
Fák
1994 Hamu
1990 Ad rem
1987 Ab ovo
1986 Mit-mikor-hogyan-kinek
1985 Zénó és a hírek
1983 Sebaj Tóbiás
Gyermeknapi keretjáték
1982 Ad astra
Autótortúra
1981 Kasszagyúrók
Hurut király fázik
1980 Csali mese
1978 A szék
Cakó-filmek
Kövek
animation
 
2007 Szuromberek királyfi
1996 Fák
screenwriter
 
2000 Vers
1996 A homok dala
writer
 
2000 A négy évszak
1996 Fák
adaptation
 
2001 Magyar várak legendái
actor
 
Tálentum
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

animation family educational
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu