sex hikaye

Zsolt Bredár

 

editor, actor, director, director of photography

Filmography

editor
 
2006 A rézfaszú bagoly
Szex, hazugság, hajtány
2005 Minden nap egy új kaland
2003 Jocó
2001 Csendország
actor
 
2014 Búcsú
2005 Szivarfüst
director
 
1996 Az idő iránya
1993 Köldöknéző
director of photography
 
Késő Búcsú
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama experimental concert portrait comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu