sex hikaye

Miklós Csányi

 

director, screenwriter

Filmography

director
 
1996 Magyar zenei emlékek Amerikában
A Mars-jármű alkotói
Zsúfolt délután
Szamárfül, avagy ió, ció, áció
1995 A kis kéményseprő
Brundibár
1994 Vasárnapi séták
A Hold-jármű alkotója
Krémes zabáló
1993 A Mikó-filmgyűjtemény
1992 Olimpiai Rapszódia
Öt színes karika
Magyarok Ohióban
1989 Halálfuga
Arauralom
1987 Vidám fiúk
1984 Három kövér
Jégapó
1981 Rest Miska
1977 ...hogy magának milyen mosolya van!
1976 Kenyér és cigaretta
Hátország - Siófok
Fény és mosoly
Cigánykerék
1975 Kék könyv
1974 Aucassin és Nicolette
Utazás a Holdba
1972 Ismerje meg Samu Gézát!
1971 Hévízi csoda
Ászja
Az ajtó
Cseppek
1970 Hagyományok, avagy barcikai torreádorok
Holtidő
1969 Szombattól hétfőig
Korlátfa
1968 Boldogság
screenwriter
 
1981 Rest Miska
1976 Kenyér és cigaretta
1974 Utazás a Holdba

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu