sex hikaye

József Csőke

 

director, screenwriter, compiled by

Filmography

director
 
1999 Téli olimpiák (1924-1998)
Sydney Rapszódia
1998 Sport In Hungary
Olimpizmus: "Az eszme örök"
1996 Volt egyszer egy Csaszi
1995 100 éves a MOB
1992 Olimpiai Rapszódia
Olimpia "Sportré"
Öt színes karika
1989 Már nem csak középiskolás fokon
Aranyhajó
1988 Néphadsereg Magazin 4.
1986 Öttusázok
A mozgás öröm
1985 Perdület
Sportrandevú - Négy évtizeddel
A közelharc alapjai II.
Közhírré tétetik!
1984 Kispesti jubileum
A közelharc alapjai I.
Jégrapszódia
Kószó bácsi milliói
1983 Nyugtalan derűvel
Guczoghy
Akik győzni szeretnek
Tornaművészek
A levegő lovagjai
1982 A gyermek mozgásfejlődése
Kosárlabdázók
Előhívás
1981 Őszi portré
1979 Dopping? Stop!
Szaltó
1978 A szolnoki MEZŐGÉP
Megosztva
1977 Gyere velünk, sportolj velünk!
Mozgás, gyerekek!
Anyuka
1976 Visszatérés
1975 Pedig...!
A katona imája
1974 Vívó-rapszódia
1973 Ügyesen, szépen...
Labda, labda
1972 A kékfestőtől a nylprintig
Fel Münchenre!
A reménység éve
Ötkarikás rapszódia
A kosár meg a labda
1971 Oly korban élünk...
1970 Az utolsó 48 óra
Hajrá, magyarok!
A központi bizottság jelenti
1969 Gyorsabban és még gyorsabban
Fizika a küzdőtéren
Hajrá, Honvéd!
1968 Siqueiros
Fiatalok a nagyvilágban
Az olimpia országában
Olimpia azték földön
Kajakozók
Ha megdobnak kövel...
1967 Mérés és mérlegek
Halló, itt Mexico!
Budapest - sportváros
A torna mesterei
1966 Európa-bajnokok
Láng-Ajkó-féle szűrőprés
Európabajnokok
Úttörők jubileuma
A kerek labda nyomában
Szabadtéri játékok, Szeged
1965 Magyarország ma
Magyarok Tokióban
Tíz aranyérem
Látogatás Magyarországon
Universiade - Budapest, 1965
Margitka
1964 Téli Olimpia - Innsbruck
Kádár János látogatása Csongrád megyében
Szomjas a világ
Sayonara Tokio
A legerősebbek
Tokio előtt
1963 Sport és technika
A jég művészei
1962 Mai Herkulesek
Péterfillérek
1960 Korunk város
A diadalmas olimpia
1959 Az Ezeregyéjszaka földjén
Bern, Hannover, Budapest
Az év sportja
Ha sokan összefognak
1958 Mezőgazdasági kiállítás
1956 Athéntől Helsinkiig
1955 Öt év nyomában
Műkorcsolya világbajnokság
Bandungtól Genfig
1954 A 98. magyar-osztrák találkozó
1953 6:3 - Az évszázad mérkőzése
Választás előtt...
screenwriter
 
1975 Pedig...!
compiled by
 
Sporthíradó
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational sport travel
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu