sex hikaye

József Csőke

 

director, compiled by, screenwriter

Filmography

director
 
1999 Sydney Rapszódia
Téli olimpiák (1924-1998)
1998 Sport In Hungary
Olimpizmus: "Az eszme örök"
1996 Volt egyszer egy Csaszi
1995 100 éves a MOB
1992 Olimpiai Rapszódia
Öt színes karika
Olimpia "Sportré"
1989 Már nem csak középiskolás fokon
Aranyhajó
1988 Néphadsereg Magazin 4.
1986 Öttusázok
A mozgás öröm
1985 Közhírré tétetik!
Perdület
Sportrandevú - Négy évtizeddel
A közelharc alapjai II.
1984 Kószó bácsi milliói
Kispesti jubileum
A közelharc alapjai I.
Jégrapszódia
1983 A levegő lovagjai
Nyugtalan derűvel
Guczoghy
Akik győzni szeretnek
Tornaművészek
1982 Előhívás
A gyermek mozgásfejlődése
Kosárlabdázók
1981 Őszi portré
1979 Dopping? Stop!
Szaltó
1978 Megosztva
A szolnoki MEZŐGÉP
1977 Gyere velünk, sportolj velünk!
Mozgás, gyerekek!
Anyuka
1976 Visszatérés
1975 Pedig...!
A katona imája
1974 Vívó-rapszódia
1973 Labda, labda
Ügyesen, szépen...
1972 Ötkarikás rapszódia
A kosár meg a labda
A kékfestőtől a nylprintig
Fel Münchenre!
A reménység éve
1971 Oly korban élünk...
1970 Hajrá, magyarok!
A központi bizottság jelenti
Az utolsó 48 óra
1969 Fizika a küzdőtéren
Hajrá, Honvéd!
Gyorsabban és még gyorsabban
1968 Olimpia azték földön
Kajakozók
Ha megdobnak kövel...
Siqueiros
Fiatalok a nagyvilágban
Az olimpia országában
1967 Budapest - sportváros
A torna mesterei
Mérés és mérlegek
Halló, itt Mexico!
1966 Úttörők jubileuma
A kerek labda nyomában
Szabadtéri játékok, Szeged
Európabajnokok
Európa-bajnokok
Láng-Ajkó-féle szűrőprés
1965 Látogatás Magyarországon
Universiade - Budapest, 1965
Margitka
Magyarország ma
Magyarok Tokióban
Tíz aranyérem
1964 Sayonara Tokio
A legerősebbek
Tokio előtt
Téli Olimpia - Innsbruck
Kádár János látogatása Csongrád megyében
Szomjas a világ
1963 A jég művészei
Sport és technika
1962 Mai Herkulesek
Péterfillérek
1960 Korunk város
A diadalmas olimpia
1959 Az év sportja
Ha sokan összefognak
Az Ezeregyéjszaka földjén
Bern, Hannover, Budapest
1958 Mezőgazdasági kiállítás
1956 Athéntől Helsinkiig
1955 Bandungtól Genfig
Öt év nyomában
Műkorcsolya világbajnokság
1954 A 98. magyar-osztrák találkozó
1953 Választás előtt...
6:3 - Az évszázad mérkőzése
compiled by
 
Sporthíradó
screenwriter
 
1975 Pedig...!
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational sport travel
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu