sex hikaye

József Csőke

 

director, screenwriter, compiled by

Filmography

director
 
1999 Téli olimpiák (1924-1998)
Sydney Rapszódia
1998 Sport In Hungary
Olimpizmus: "Az eszme örök"
1996 Volt egyszer egy Csaszi
1995 100 éves a MOB
1992 Olimpiai Rapszódia
Öt színes karika
Olimpia "Sportré"
1989 Már nem csak középiskolás fokon
Aranyhajó
1988 Néphadsereg Magazin 4.
1986 A mozgás öröm
Öttusázok
1985 Közhírré tétetik!
Perdület
Sportrandevú - Négy évtizeddel
A közelharc alapjai II.
1984 Jégrapszódia
Kószó bácsi milliói
Kispesti jubileum
A közelharc alapjai I.
1983 Tornaművészek
A levegő lovagjai
Nyugtalan derűvel
Guczoghy
Akik győzni szeretnek
1982 Előhívás
A gyermek mozgásfejlődése
Kosárlabdázók
1981 Őszi portré
1979 Dopping? Stop!
Szaltó
1978 Megosztva
A szolnoki MEZŐGÉP
1977 Anyuka
Gyere velünk, sportolj velünk!
Mozgás, gyerekek!
1976 Visszatérés
1975 A katona imája
Pedig...!
1974 Vívó-rapszódia
1973 Ügyesen, szépen...
Labda, labda
1972 A reménység éve
Ötkarikás rapszódia
A kosár meg a labda
A kékfestőtől a nylprintig
Fel Münchenre!
1971 Oly korban élünk...
1970 Az utolsó 48 óra
Hajrá, magyarok!
A központi bizottság jelenti
1969 Fizika a küzdőtéren
Hajrá, Honvéd!
Gyorsabban és még gyorsabban
1968 Fiatalok a nagyvilágban
Az olimpia országában
Olimpia azték földön
Kajakozók
Ha megdobnak kövel...
Siqueiros
1967 Halló, itt Mexico!
Budapest - sportváros
A torna mesterei
Mérés és mérlegek
1966 Láng-Ajkó-féle szűrőprés
Úttörők jubileuma
A kerek labda nyomában
Szabadtéri játékok, Szeged
Európabajnokok
Európa-bajnokok
1965 Tíz aranyérem
Látogatás Magyarországon
Universiade - Budapest, 1965
Margitka
Magyarország ma
Magyarok Tokióban
1964 Kádár János látogatása Csongrád megyében
Szomjas a világ
Sayonara Tokio
A legerősebbek
Tokio előtt
Téli Olimpia - Innsbruck
1963 A jég művészei
Sport és technika
1962 Mai Herkulesek
Péterfillérek
1960 A diadalmas olimpia
Korunk város
1959 Az Ezeregyéjszaka földjén
Bern, Hannover, Budapest
Az év sportja
Ha sokan összefognak
1958 Mezőgazdasági kiállítás
1956 Athéntől Helsinkiig
1955 Műkorcsolya világbajnokság
Bandungtól Genfig
Öt év nyomában
1954 A 98. magyar-osztrák találkozó
1953 6:3 - Az évszázad mérkőzése
Választás előtt...
screenwriter
 
1975 Pedig...!
compiled by
 
Sporthíradó
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational sport travel
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu