sex hikaye

Gábor Dénes

 

director, screenwriter, director of photography, producer, editor

Filmography

director
 
2011 Töredékek 2010-2011
Töredékek a magyar zsidóság történetéből 1.-5
Tudja -e Ön, hogy ki volt 5-11. rész - Magyarok, akik megváltoztatták a világot
2009 Gróf kartárs - Gróf Széchenyi Zsigmond emlékére
2008 A remény útjai 2. - Portrévázlatok Vígh Tamás szobrászművészről: 1700 nap története
2006 A kamerás ember
2005 A remény útjai
A mélység titkai
2003 Kiválasztás - avagy az érzékek láthatatlan birodalma
1999 Amit a menopauzáról, klimaxról tudni érdemes
Hogyan adjuk el legolcsóbban anyánkat?!
Szintetikus ragyogás
Gyógyító lovak
Amit az impotenciáról tudni érdemes
Szenes Hanna - Anikó
Amit a csontritkulásról tudni érdemes
1998 Szivárványos tütücsillag
Amit az otthoni ápolásról tudni érdemes
Kórházmesék
1997 Hippotherápia
1996 Anikó
Az otthoni szakápolás alapjai
A döntés
Ápolás otthon
Zárójelentés I-II.
1995 Teller Ede rendhagyó matematika és fizika órája
1993 A szerelem láthatatlan fényei
1992 Egy múzsa emlékei - Ferenczy Béni
1990 Petőfi
A világ jámborai
1989 Egy Continentál, vagy amit akartok
1988 Budapest rapszódia
Lesz még szőlő...
A legjobbat a leggyorsabban
1987 Bölcsőtől a sírig
1986 A Bükk-hegység élővilága
A mentők története
Egy éjszaka története
Vertikális zonalitás
1985 A bugaci ősborókás
Ökológiai szukcesszió
1984 Mindennapi kenyerünk
Psalmus Humanus - Szent-Györgyi Albert
A homoktól az erdőig
Neumann János - John von Neumann
1983 A permetezés-technika elmélete és gyakorlata
1982 Útközben hazafelé
Fenyércirok
Egy KISZ BM tábor
Filmjelentés
Mosodai Capriccio
1981 Betonacél szerelése
Edzésmódszerek
Iskolai ergonómia
1980 Onkel Kari
1979 Szép új világ
Oder was ihr wohlt...
A titok nyitja
IV. B.
Amit az öregedés késleltetéséről tudni érdemes
Amit az idős emberek ápolásáról tudni érdemes
Egy Nobel-díj története - Harsányi János
Európában
Amit az öregedéssel járó elváltozásokról tudni érdemes
Tanuljunk kutyául!
A Király
Vény nélkül
Kutya Unió
Egy vizionárius látomásaiból
Bélyeges sereg
screenwriter
 
2009 Gróf kartárs - Gróf Széchenyi Zsigmond emlékére
2005 A remény útjai
2003 Kiválasztás - avagy az érzékek láthatatlan birodalma
1999 Szintetikus ragyogás
Szenes Hanna - Anikó
director of photography
 
2008 A remény útjai 2. - Portrévázlatok Vígh Tamás szobrászművészről: 1700 nap története
2005 A remény útjai
2003 Kiválasztás - avagy az érzékek láthatatlan birodalma
1999 Szenes Hanna - Anikó
Szintetikus ragyogás
producer
 
1996 Zárójelentés I-II.
editor
 
2008 A remény útjai 2. - Portrévázlatok Vígh Tamás szobrászművészről: 1700 nap története
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational experimental portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu