sex hikaye

Judit Romwalter

 

co-producer, co-producer, producer

Filmography

co-producer
 
2014 Free Entry
2013 Harmadnapon
Indián
2010 Bibliothéque Pascal
co-producer
 
2012 Délibáb (Mirage)
producer
 
2013 Brigád
pictures
No picture
Videos
No video

languages

english

Genres

drama black comedy short film road movie thriller comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact