sex hikaye

Imre Nagy

 

director, screenwriter, director of photography, narrator

Filmography

director
 
2007 A kassai magyar színjátszás múltja és jelene
2006 Ahonnan elindultam
2004 Ólublói körkép
Iglói körkép
Eperjesi körkép
Lőcsei körkép
2001 Selmecbánya
2000 Ahonnan elindultam
A betléri kastély
Podolin - Podolinec
A jászói premontrei monostor
1999 Látogatóban Gál Sándornál
Losonc - Lucenec
Körmöcbánya - Kremnica
Királyhelmec
Pelsőc
Gömöri fafaragók
Krasznahorka vára
Szepsi - Moldava nad Bodvou
Besztercebánya
Rozsnyó
Fülek
Kézsmárk
Lőcse - Levoca
Breznóbánya
Nyitra
Stósz
Rimaszombat - Rimavska Sobota
Zólyom
Dobsinai körkép
Poprád
Szepesolaszi - Spisské Vlachy
Igló - Spiská Nová Ves
Vándorének
Szádelő, Torna vára
screenwriter
 
2001 Selmecbánya
2000 A betléri kastély
Podolin - Podolinec
A jászói premontrei monostor
1999 Breznóbánya
Körmöcbánya - Kremnica
director of photography
 
2000 Ahonnan elindultam
1999 Királyhelmec
narrator
 
1999 Breznóbánya

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Nagy - director of photography  (14)
Nagy Imre ifj. - director of photography  (11)
Nagy Imre ifj. - director of photography  (10)
István Nagy - director  (4)
Zoltán Balassa - screenwriter  (2)
együttes Ghymes - music  (1)

Genres

film etude educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu