sex hikaye

Utolsó idők

játékfilm 90 perc, 35 mm
dráma színes magyar

Stáb

rendező Mátyássy Áron
  forgatókönyvíró Mátyássy Áron
  producer Bodzsár István
     
  operatőr Herbai Máté
  vágó Kovács Zoltán
     
  zene Márkos Albert
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

befektető Anger Zsolt
  Szukics anyja Csomós Mari
  a fiatal Szukics Czene Csaba
  Ilus Földes Eszter
  hadnagy Géczi Zoltán
     
további szereplők további szereplők
  Gyártó Unio Film
     
  bemutató 2009. október 22.
     

Szinopszis

Történet egy nehéz körülmények közt élő testvérpárról, akik megpróbálják túlélni a megmagyarázhatatlan dolgot, ami egyikükkel történt.
1997-ben járunk, a keleti határ közelében. Itt él Iván, az autószerelő, fogyatékos nővérével, Eszterrel. Iván azzal keres egy kis mellékest, hogy gázolajat hoz át a határon.
Egy napon Esztert megerőszakolják a közeli erdőben. A rendőrségi nyomozás nem sok eredménnyel jár, sőt, egy idő után kezd terhessé válni Iván számára. Eszter a trauma után tovább éli megszokott életét, azonban nem hajlandó megszólalni. Iván közben szerelmes lesz Ilusba - egy frissen érettségizett falubeli lányba -, akinek a nyár végén el kell költöznie, mert felvették az egyetemre.
Elérkezik az ősz, és vele együtt minden megváltozik. Iván magára marad. Tervei bukni látszanak, a rendőrök figyelmeztetik, hagyjon fel az olajcsempészettel. Ekkor egy véletlen folytán drámai felismerésre jut Eszter megerőszakolásával kapcsolatban. Már esze ágában sincs a hivatalos szervekhez fordulni, ő maga tesz igazságot.

Cselekmény címkék

bosszú, erőszak, testvér
Értékelés
6
2 szavazat

díjak

2009 Magyar Filmszemle: Arany Orsó fődíj
2009 Magyar Filmszemle: Legjobb filmzene - Márkos Albert
2009 Magyar Filmszemle: Zöld Holló Diákzsűri fődíj

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012