sex hikaye

Mediawave az interneten

Nézz és szavazz!

26 April, 2010 - filmhu

20 év legmeghökkentőbb, leghumorosabb és legeredetibb filmjei az interneten. Nézd meg a filmeket április 30. és május 8. között a mediawave internetes film archívumában és szavazz kedvencedre.

 

20 év 20 filmjét válogatta ki a korábbi fesztiválok 20 zsűritagja a jubileumi fesztiválra. Aki eddig még nem látott filmeket a fesztiválon, pillantson bele ebbe a válogatásba, és garantáltan a képernyő előtt ragad. Ez tulajdonképpen a MEDIAWAVE: mindenfajta felszínességtől mentes, mélyről fakadó érzelem, humor, meghökkentés, irónia, természetes báj, enyhe erotika. Valami más, de mégis rólunk szól.

Az internetre ugyan csak 11 film kerülhetett, de a 20 filmből álló szelekció megtekinthető a Savaria mozi termeiben április 30-tól május 8-ig. Aki ismeri a MEDIAWAVE-filmeket, megtalálhatja köztük a nagy „klasszikusokat”: a Váróteremtől kezdve a korábbi plakátokról visszaköszönő, széptekintetű kalapos kisfiújáról ismert, Teknősszerű Dao Anyán át a kedves animációig, a Gagarinig.

Az internet-fesztivál étvágygerjesztő a MEDIAWAVE filmprogramjához, illetve azoknak készült, akik nem tudnak részt venni a fesztiválon, ám úgy érzik, kell egy falat MEDIAWAVE.