sex hikaye

Budapest Filmstúdió

 

Service types

actor, feature film

Filmography

Production company
2001 Torzók
2000 Levél Amerikába
1999 Kelj fel, Jancsi
A bolond gránátalmafa
1998 A szerencse lányai
Simon Mágus
1997 Szenvedély
Hosszú alkony
Witman fiúk
A világ legkisebb alapítványa
1995 Különböző helyek
1994 Bűvös vadász
Ébredés
1993 A magzat
Fényérzékeny történet
Indián tél
Miénk a gyár I-II.
1992 Roncsfilm
Lassítás
1991 Árnyék a havon
Halálutak és angyalok
Könyörtelen idők
Homo novus
És mégis
Isten hátrafelé megy
1990 Napló apámnak, anyámnak
A túlélés ára
Szürkület
1989 Iskolakerülők
Pókok
1988 Jézus Krisztus horoszkópja
Soha, sehol, senkinek
1987 Kiáltás és kiáltás
1986 Gondviselés
Én is jártam Isonzónál
1985 Városbújócska
1984 Házasság szabadnappal
Hanyatt-homlok
Mennyei seregek
1981 Megáll az idő
1980 Békeidő
Cserepek
Boldogtalan kalap
Magyarok a prérin
Színes tintákról álmodom
1979 Az erőd
Élve vagy halva
Csillag a máglyán
Ajándék ez a nap
1978 Legato
Tíz év múlva
Egyszeregy
1977 Filmregény
Ki látott engem?
Amerikai cigaretta
1976 Zongora a levegőben
Ha megjön József
A kard
A királylány zsámolya
Az ötödik pecsét
Egyszerű történet
Labirintus
Fekete gyémántok
1975 Ballagó idő
1974 Várakozók
Jutalomutazás
Hajdúk
Bekötött szemmel
1973 Tűzoltó utca 25.
Makra
Ártatlan gyilkosok
Lányarcok tükörben
A locsolókocsi
A szerelem határai
1972 Nápolyt látni és...
Romantika
Harminckét nevem volt
Lila ákác
Forró vizet a kopaszra!
1970 Hatholdas rózsakert
1966 Hegyen, völgyön
1963 Oldás és kötés
1962 Asszony a telepen
Kertes házak utcája
Húsz évre egymástól
1961 Katonazene
Csutak és a szürke ló
Házasságból elégséges
1960 Szorongó varázs
Fapados szerelem
Három csillag
1959 Merénylet
1958 A harangok Rómába mentek
1957 Játék a szerelemmel
Nehéz kesztyűk

Reference

 

 

 

 

 

pictures
No picture
Video
No video

Genres

drama children adventure experimental crime satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact


Budapest
H-1145 Róna utca 174.
e-mail info@budapestfilm.hu
tel. 36-1/251-8568
fax 36-1/251-0478