sex hikaye

Jövő konyhája (Jövő konyhája)

series
educational Color Hungarian

Synopsis

A molekuláris gasztronómia egyre inkább tért hódít a világ jobb éttermeiben, mára hazánkban is megjelent. Mi is ez az új technológia, miben rejlik a lényege, hova fejleszthető, és mitől jobb a segítségével készült étel a hagyományosnál? Ismeretterjesztő sorozatunk sok-sok újdonsággal, recepttel, díszítési technikával és főzési móddal foglalkozik, melynek még a nevéről sem hallottunk.
A Costes nevű budapesti étteremben egy zseniális portugál szakács dolgozik, név szerint Miguel Rocha Vieira, aki a nagy Ferrán Adriánál, a spanyol El Bullí étterem zseniális séfjénál tanult, mestere a modern technológiáknak, jól beszél angolul, spanyolul, franciául. Segítségével betekinthetünk a jövő konyhájába!

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!