sex hikaye

Félválófél (Félválófél)

short 35 min, video
drama Color Hungarian

Crew

director Júlia Sára
  screenwriter Pál Békés
  director of photography Ferenc Grunwalsky
     
     

Cast

Györgyi Kari
  Péter Scherer
  Sándor Gáspár
  Vera Pap
     
  Production company Magic Media Rt. , Art Vision Stúdió Kft
     
     

Synopsis

Karácsony előtt robban a bomba Jani és Juli magánéletében. A jól megalapozott házasság hirtelen bizonytalanná válik, és a férfinak - aki szakmáját tekintve preparátor - minden erejét latba kell vetnie mindazért, amiről eddig úgy tudta, hogy az övé: a feleségéért és a családjáért.
Juli életében megjelenik "a másik", aki persze csak azért tudja megingatni az asszonyt, mert - a látszat ellenére - odahaza már hosszú ideje nem mennek rendben a dolgok.
A házaspár két kislánya is részese az eseményeknek, mintegy végigkommentálják szüleik mérkőzését.
Az új férfi, "a másik" természetesen mindent megtesz, hogy megnyerje magának a gyerekeket, hiszen nélkülük semmire nem jutna az asszonynál sem. Barátkozik, és ajándékokkal igyekszik meaghódítani őket; karácsonyra például egy teknőcpárt kapnak tőle.
A keserűséget és komédiát vegyítő történet forrpontja a karácsony este, amikor a kínkeservvel összehozott békés látszatot elsöprik az indulatok, és Jani elhatározza, hogy ünnepi vacsorával lepi meg családját: feltálalja szeretteinek ellenfele karácsonyi ajándékát, mint ízletes teknőclevest...

Plot keywords

child, christmas, marriage
pictures
No picture
Videos
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!