sex hikaye

Alternatív Magyarország (Alternatív Magyarország)

series
educational Color Hungarian

Crew

director Béla Paczolay
     

Synopsis

Az Alternatív Magyarország azokat a mozgalmakat, kezdeményezéseket, modelleket és cselekvési mintákat jelenti, amelyek itt és most Magyarországon a legkülönbözőbb területeken a környezetorientált (ökologikus) és egyben emberközpontú élet és fejlődés lehetőségét biztosítják. Az élet számos területén már működőképes minták lelhetők fel, s ezek együttes, összekapcsolódó hálózatát nevezzük mi Alternatív Magyarországnak.
Most induló, tizenkét részes sorozatunkban egy-egy ismert, sokak érdeklődésére számot tartó személyiség portréján keresztül bemutatjuk a legfontosabb magyarországi alternatív kezdeményezéseket. Sorra vesszük az alternatív, másként gondolkodás és cselekvés hazai példáit a gazdaság, az energetika, a gyógyítás, a mezőgazdaság, az építészet, a környezetvédelem, a tudomány, a kutatás-fejlesztés, a vállalkozások, a civil társadalmi kezdeményezések, a kultúra és a művészetek területén. Olyan ökológiai és humán elkötelezettségű, működőképes, Európa számára is releváns, példaértékű modelleket mutatunk be, amelyek a mai magyar valóság égető problémáira igyekeznek választ és megoldást adni. Sorozatunk a fenntartható és minőségi életet biztosító Magyarország felé tett gyakorlati lépéseket villantja fel.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!