sex hikaye

Ételem az életem (Ételem az életem)

series
educational Color Hungarian

Cast

Andrea Lakatos
  Éva Király
     

Synopsis

Végre megérkezett a TV Paprika várva-várt diétás műsora!
A sorozatban bemutatott diéták azonban mások, mint a fogyni vágyók ma oly divatos csodadiétái, hiszen nem önként választott, hanem az élet által "előírt", különleges étrendekről szól. Új műsorunk ezek között segít eligazodni.
Lakatos Andrea, a műsor háziasszonya Király Évával, a modellből lett dietetikus-hallgatóval együtt gondoskodik a büntetlenül fogyasztható, finom falatokról. Segítségükkel megtanulhatják, hogy a cukorbetegség, epebetegség, vesebetegség, kóros elhízás miatt javasolt diéták nem feltétlenül kell, hogy fantáziátlan és egyhangú étrendet jelentsenek, sőt! Csupán arra kell odafigyelni, hogy az étel az előírt betegségnek megfelelő módon készüljön el: a titok a pontosan kiszámított mennyiségben, a megfelelő konyhatechnológiai eljárásokban és a megengedett módon történő ízesítésben rejlik. Nem ördöngösség, főleg ha valaki megmutatja, hogyan kell eljárnunk: a sorozatból képet kapunk a betegségek hátteréről, és míg Andi süt-főz, Évi pontosan elmagyarázza, milyen alapanyagokat használhatunk, hogyan figyeljünk az anyaghányadokra, és még az elkészített étel tápértékét is kiszámítja nekünk.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!