sex hikaye

"Ez nem betegség, állapot..." ("Ez nem betegség, állapot...")

48 min,
educational Color Hungarian

Crew

director Ottó Elek
  screenwriter Ottó Elek
  director of photography Péter Varga
     
     

Synopsis

A diabetes a fejlett fogyasztói társadalmak betegsége. Hazánkban nagy számban fordul elő, sajnos sok esetben kezeletlenül, vagy későn kerül orvos elé.
Kezelése egész életen át tartó, és talán ami miatt a legfontosabb, hogy az elektronikus média legszélesebb nyilvánossága elé kerüljön, az az, hogy a kezelést maga a beteg végzi, az orvos csak konzultáns. Minden beteg a saját kezében van. Éppen ezért is, de ez esetben főszereplőink a betegek. Az ő tapasztalataik, tanácsaik láthatók, természetesen szakértői hozzászólásokkal. A film szól azokhoz is, akik a cukorbetegek szűkebb, vagy tágabb környezetében élnek. Ők azok, akiknek elfogadóknak kell lenni, hiszen a betegség egy speciális életformával jár együtt, mely nem kellene, hogy kirekesztettséget jelentsen, mégis a betegség kezelése, a terápiával és diétával járó kötöttségek sajnos sokszor megnehezítik a társadalomba való beilleszkedésüket.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!