sex hikaye

Luca Karall

 

dramaturg, screenwriter

Filmography

dramaturg
 
1988 Peer Gynt
1983 Visszaesők
Mária-nap
1976 Labirintus
1975 Azonosítás
1974 141 perc a befejezetlen mondatból
1973 Makra
Tűzoltó utca 25.
1971 Horizont
1970 Magasiskola
1969 Az idő ablakai
Sziget a szárazföldön
1965 Zöldár
Iszony
1963 Új Gilgames
screenwriter
 
1967 Csillagosok, katonák
1965 Szegénylegények
1964 Így jöttem
1963 Sodrásban
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Zoltán Farkas - editor  (6)
József Madaras - actor  (5)
András Kozák - actor  (4)
István Gaál - director  (4)
Zsuzsa Vicze - costume designer  (4)
Gyula Hernádi - screenwriter  (3)
Judit Meszléry - actor  (3)
Mari Csomós - actor  (3)
Miklós Jancsó - director  (3)
Sándor Horváth - actor  (3)

Genres

drama sci-fi
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu