sex hikaye

Sándor Buglya

 

director, producer, director of photography, screenwriter, editor, creator, dramaturg

Filmography

director
 
2011 Népművelő a felvevőgéppel
2007 Zsákfalu
2006 A magyar forradalom egyetemére jártam
2005 Bánya utca
2003 "Segíts magadon, és az Isten is megsegít"
Kis karácsony, nagy karácsony
2002 Az erdélyi szász kultúra nyomában
"...úgy mondjam, ahogy volt..."
2000 Nemzeti dal
Homokon nőtt város
Árva Tésa
1999 Hogy vagytok tük es...
1998 Nem mindenki Szabó Géza ám!
1996 Lelki egészségtan
Úz-völgyi hegyomlás
1995 Fejezetek a magyar film történetéből
Animánia
Légi közlekedés
Vízi közlekedés
1994 Vasúti közlekedés
1993 Homoród
1956 október
1992 Magyar Nemzeti Galéria
Kerékpáros abc
1990 Sváb passió
1985 Sárkányrepülő EB
1983 Minden tizedik
1982 Kell, hogy fontos legyek valahol
1981 Látomás az üveggyárban
1980 ...ahogyan láttam és ahogyan elképzelem...
1979 Változatok gyermekhangra
1978 Égési sérülés esetén
Az értelmiség vidéken
Leszerelés után
1976 Találkozás a katonai fegyelemmel
Felnőtt fejjel
1975 A béke hadserege
A szabadidő körlete
Ők is segítenek
Közös erővel
Pátosz nélkül
A Morel fiú és a többiek
Életjel
producer
 
2014 Csonka vágányon
2013 Pannónia Anno
2008 Zöld múzsák csókja - Porrá tört bogár
Lánchídi csata
Még oda nem ér az idő
2007 Poros öltöny
Imádság
Út Calarasiba - Egy sikeres vállalkozó képe
2005 Ecseri tekercsek - filmfelvételek az 1956-os forradalom napjaiból
2004 Atyák mestere
Az utolsó kántortanító
2001 Északföld
2000 Árva Tésa
Még mindig ültetek fákat - Dokumentumfilm édesapánkról
Nemzeti dal
Ahogy az Isten elrendeli... - Olga filmje
A Bolyai
1999 A misszió
1996 Úz-völgyi hegyomlás
Közelkáposzta
Csoóri Sándor világa
director of photography
 
2007 Zsákfalu
2006 A magyar forradalom egyetemére jártam
2005 Bánya utca
2003 Kis karácsony, nagy karácsony
2002 "...úgy mondjam, ahogy volt..."
"Ne hagyjátok az iskolát"
2001 Foto-Life
2000 Homokon nőtt város
Árva Tésa
1998 Budapesti bevetés
1990 Sváb passió
screenwriter
 
2001 Feri és az édes élet
2000 Árva Tésa
Homokon nőtt város
editor
 
2000 Homokon nőtt város
creator
 
1982 Csoport és közösség
dramaturg
 
2001 Feri és az édes élet

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Miklós Szederkényi - production manager  (17)
István Dékány - director  (5)
Judit Kollányi - editor  (4)
Sándor Kurucz - director of photography  (3)
Sándor Mohi - director of photography  (3)
Tibor Bucsek - director of photography  (3)
Ernő Nagy - director of photography  (2)
József Rák - director of photography  (2)
Lajos Sylvester - director  (2)
Péter Szalay - director  (2)

Genres

drama bio film etude educational experimental melodrama political portrait historical music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu