sex hikaye

Miklós Szederkényi

 

production manager, producer

Filmography

production manager
 
2014 Csonka vágányon
2011 Szekondlájf
2008 Lánchídi csata
Imre Bácsi
2007 Imádság
Út Calarasiba - Egy sikeres vállalkozó képe
Poros öltöny
Özvegy
2006 Gömöri cigányok
Élik az életüket - kárpátaljai szilánkok
Hordozható haza
Költözés
2005 Ecseri tekercsek - filmfelvételek az 1956-os forradalom napjaiból
2004 Az utolsó kántortanító
Atyák mestere
2001 Északföld
2000 A Bolyai
Nemzeti dal
Árva Tésa
Ahogy az Isten elrendeli... - Olga filmje
Még mindig ültetek fákat - Dokumentumfilm édesapánkról
1999 A misszió
1996 Közelkáposzta
Úz-völgyi hegyomlás
Bordal
Nem akarják irigyelni a holtakat
Credo
Munkásőrök 1957-1989.
Szabadulásra ítélve
producer
 
2011 Szekondlájf
2010 Az Óperenciás tengeren is túl
Ennél jobb már nem is lehet
A falak őrzői I-II.
2008 Afrika közel van - Lilla naplójából
A zsögödi gazda - Nagy Imre
2007 Özvegy
Muzsikás Együttes
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Sándor Buglya - director  (17)
Judit Kollányi - editor  (8)
Vince Kapcsos - sound engineer  (8)
Arthur Bálint - director of photography  (5)
István Dékány - director  (5)
Tibor Bucsek - director of photography  (5)
Dezső Zsigmond - director  (4)
Gabriella Koncz - editor  (4)
Zoltán Lovasi - director of photography  (4)
Sándor Mohi - director of photography  (3)

Genres

drama bio educational experimental political portrait historical music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu