sex hikaye

Vince Kapcsos

 

sound, sound engineer

Filmography

sound
 
2014 Csonka vágányon
2011 Szekondlájf
2010 Az Óperenciás tengeren is túl
Magyar Riszájköl
2005 Relatív gyorshajtás
2003 Aranykalyiba
2001 Északföld
sound engineer
 
2007 Özvegy
2006 Hordozható haza
Gömöri cigányok
Élik az életüket - kárpátaljai szilánkok
Jel a világ számára
A hagyaték (Schmidt Éva portré)
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Miklós Szederkényi - production manager  (8)
Péter Dömötör - director of photography  (5)
Arthur Bálint - director of photography  (4)
Dezső Zsigmond - director  (3)
Gabriella Koncz - editor  (3)
Gábor Ágoston - director of photography  (2)
János Domokos - director  (2)
Judit Kollányi - editor  (2)
Orsolya Komlósi - assistant director  (2)

Genres

educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu