sex hikaye

Sándor Reisenbüchler

 

director, actor, screenwriter, music

Filmography

director
 
2002 A fény pillanata
1999 Boldog világvége
1995 Ecotopia
1992 Zöld intelmek minden napra
1990 Allegro Vivace
1987 Isten veled kis sziget!
1983 Békéltető expedíció a Mars bolygóra
1981 Gépmadár-avatás 2895. New York Cityben
1978 Pánik
1975 Holdmese
1972 Az 1812-es év
1970 Barbárok ideje
1969 Amikor én még kissrác voltam
1967 A Nap és a Hold elrablása
1965 Egy portré századunkból
1964 Kitörés
Animációs gyöngyszemek
actor
 
2004 Kölcsönkapott idő
1999 Veszett idők - C-Losing Time
1996 A gyötrelmes gyémánt
screenwriter
 
1972 Az 1812-es év
1967 A Nap és a Hold elrablása
music
 
2002 A fény pillanata
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Zoltán Bacsó - director of photography  (8)
Irén Henrik - director of photography  (4)
István Harsági - director of photography  (2)
Ágnes Völler - editor  (1)
Alfréd Klausz - director of photography  (1)
András Fiáth - director of photography  (1)
András Matkócsik - director of photography  (1)
András Szepessy - screenwriter  (1)
Antal Cserna - actor  (1)
Árpád Lossonczy - director of photography  (1)

Genres

family drama film etude music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu