sex hikaye

Katalin Hegyes

 

assistant to director, editor-riporter, news-editor, co-creator, director

Filmography

assistant to director
 
2002 Sejtjeink
2001 Sejtjeink
editor-riporter
 
2002 A flaszter népe - Szülőfalum, Budapest
Plázák népe
news-editor
 
2003 A birodalom iskolája
co-creator
 
2005 Harmadik találkozás
director
 
1997 Útelágazások
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational portrait historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu