sex hikaye

Csaba Varga

 

director, screenwriter, producer, cast, director of photography

Biography

Eredeti végzettsége matematika és rajz szakos tanár. 1968-ban létrehozta a Mohács - 8 képzőművészeti csoportot, majd 1972-ben az IXILON amatőrfilm stúdiót. 1979-ben a Pannónia Filmstúdió Pécsi műtermét, végül 1989-ben Erkel Andrással a Varga Filmstúdiót. Első önálló filmjét 1980-ban készítette el, azóta a magyar animációs filmkészítés kiemelkedő egyénisége.

Filmography

director
 
1998 Ablak
1992 Auguszta szerelmeslevelet ír
1991 Segítség
1987 Szekrénymesék
1986 A szél
1984 Sztárparádé
Auguszta szépítkezik
Auguszta etet
Valcer
1983 Auguszta szilveszterezik
1982 Aktrakció
1980 Mondok nektek valamit
Csámpáskirálynő
Időben elmosódva
Az ebéd
1977 Változások - változatok
BKV-propagandafilm
Gyurmatek
screenwriter
 
1986 A szél
1984 Auguszta etet
Auguszta szépítkezik
1980 Az ebéd
producer
 
1996 Nice to Be Here
cast
 
2013 Pannónia Anno
director of photography
 
1986 A szél

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu