sex hikaye

Gyula Krúdy

 

writer, screenwriter

Filmography

writer
 
2005 Stammbuch - Júlia asszony titkos éjszakái
1987 A komáromi fiú
1985 Aranyidő
1979 Tizenhat város tizenhat lánya
1976 Napraforgó
Őszi versenyek
1971 Szindbád
Szentek és bolondok
A sas meg a sasfiók
screenwriter
 
1982 Kenessey Jenő: Az arany meg az asszony
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu