sex hikaye

József Sipos

 

director, producer, screenwriter

Filmography

director
 
2011 Kaland
2010 A titkos szám
2009 Az igazi ajándék
2008 Eszter hagyatéka
Márai Sándor
Pirkadat
2006 Leonardo
2005 Határtalan szellem - Eltéphetetlen gyökerek
producer
 
2011 Kaland
2010 Mindszenty – Szeretlek, Faust
A titkos szám
2008 Pirkadat
Eszter hagyatéka
screenwriter
 
2011 Kaland
2008 Eszter hagyatéka
2006 Leonardo
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

adaptation drama bio educational portrait romantic historical music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu