sex hikaye

Mónika Balsai

 

actor

Filmography

actor
 
2014 A berni követ
2012 Couch Surf
Liza the Fox-fairy
2011 Beast
2007 3 (történet a szerelemről)
Minden másképp van - Márairól
2006 Az emigráns - „Por és hamu vagyunk” - Minden másképp van
2005 Palika leviszi a szemetet
2003 A ház
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ferenc Bács - actor  (2)
Ferenc Pap - director of photography  (2)
Györgyi Szalai - director  (2)
István Dárday - director  (2)
István Major - producer  (2)
Judit Czakó - editor  (2)
Katalin Bene - actor  (2)
Lehel Kovács - actor  (2)
Credited with more további közös

Genres

action drama bio black comedy experimental short film political romantic thriller historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu