sex hikaye

Károly Ujj-Mészáros

 

director, screenwriter, editor

Filmography

director
 
2012 Liza the Fox-fairy
2008 Alena utazása
2007 3 (történet a szerelemről)
2005 Ők
Palika leviszi a szemetet
2003 A ház
2002 Gumiember
screenwriter
 
2012 Liza the Fox-fairy
2008 Alena utazása
2007 3 (történet a szerelemről)
2005 Palika leviszi a szemetet
Ők
2003 A ház
editor
 
2002 Gumiember

languages

english

Genres

drama black comedy experimental romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact

web www.umkaroly.com/

Links

Port.hu