sex hikaye

Pál Oberfrank

55 (03 May, 1964 )

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
2009 Álom.net
2008 Született lúzer
2005 Palika leviszi a szemetet
2003 A ház
2001 Sacra Corona
1998 Barátok közt
1992 Egy diáktüzér naplója
Istennél a kegyelem!
William Shakespeare: Sok hűhó semmiért

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama experimental theatre play historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu