sex hikaye

Ferenc Bács

 

actor, narrator, contributor

Filmography

actor
 
2007 Minden másképp van - Márairól
2006 Az emigráns - „Por és hamu vagyunk” - Minden másképp van
2005 Morfium
2004 Állítsátok meg Terézanyut!
Világszám!
1997 Szabadság tér 56
1996 A három testőr Afrikában
1994 Törvénytelen
Halál sekély vízben
1991 Szakíts helyettem
Hölgyek és urak
1990 A főügyész felesége
1989 A trónörökös
1988 A védelemé a szó
1987 Hosszú szökés
1986 Elysium
1984 A Vörös grófnő
Legyél te is Bonca!
1983 Hosszú vágta
Szent Kristóf kápolnája
1982 Viadukt
Dögkeselyű
Egymásra nézve
1980 Faustus
Circus Maximus
1979 Az erőd
A téglafal mögött
Októberi vasárnap
Két történet a félmúltból
A trombitás
1978 Végkiárusítás
A ménesgazda
1972 Pirx kalandjai
Párizsi élet
Gaudiopolis - In memoriam Sztehlo Gábor
Szigorú idők
Részletek Magyarországon be nem mutatott musicalekből
Miniszter
narrator
 
2004 "A swing világa" - 1928-1939
Erdély 1956
contributor
 
A peregrinus

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Antal Páger - actor  (5)
Ferenc András - director  (5)
Gábor Reviczky - actor  (4)
Hédi Temessy - actor  (4)
Károly Makk - director  (4)
András Kovács - director  (3)
András Kozák - actor  (3)
Erika Szántó - screenwriter  (3)

Genres

drama bio war children educational crime political portrait sci-fi theatre play historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu